[ over ons ]

Group Vanhie vastgoedprojecten

Group Vanhie is reeds jarenlang actief in de vastgoedsector, met ruim 20 jaar ervaring op terrein en de nodige kennis te hebben opgedaan, besloten we een volgende stap te zetten en zelf actief te gaan investeren in projectontwikkeling.

Door de samenwerking met financieel onafhankelijke partners verkregen we de mogelijkheid meerdere en grotere projecten op te starten in eigen beheer. Zo investeert Group Vanhie op heden mee in diverse vastgoedprojecten, zowel in West -als Oost-Vlaanderen.

Sinds 2023 zijn we eveneens opgestart in Spanje, waar we samenwerken met ervaren makelaars, die Spanje door en door kennen zodoende ook dezelfde service te kunnen aanbieden, die jullie van ons in België gewoon zijn.

Graag helpen we jullie dan ook persoonlijk verder in de zoektocht naar een tweede thuis, of perfecte investering.  Kijk alvast eens naar de diverse aanbiedingen !

Duurzame projectontwikkeling

Ons gamma bestaat zowel uit appartementen, woningen, vakantiewoningen, erkende assistentieflats evenals de verkoop en ontwikkeling van Tiny Houses.
Door het samenspel van uitgelezen locaties en duurzame kwaliteitsmaterialen zal U in alle rust kunnen genieten van uw investering, creëren we uw nieuwe thuis!

De keuze om te investeren in hoogwaardig en betaalbaar vastgoed leidt steeds opnieuw in het feit, we voorlopen op de normering en gestelde bouweisen wat uw investering zeker te moeite loont.

Bouwen zonder zorgen

Naast onze eigen projecten krijgen we meer en meer de vraag van klanten om ook hen, bij te staan tijdens hun bouwproces, hun specifieke woning te helpen realiseren. Graag delen we dan ook onze kennis en expertise door de administratieve opvolging en bouwcoördinatie van uw project, op ons te nemen. Een sleutel op deur oplossing naar eigen wens !

We doen er alles aan, onze goede reputatie verder uit te bouwen en zodoende het vertrouwen van onze klanten te mogen blijven verdienen.

Vanhie Alexander
Bestuurder